Феновете на Лудогорец се обърнаха към Дисциплинарната комисия на БФС с молба да бъдат взети мерки относно жестовете, които футболистът на ЦСКА Николай Бодуров отправя към играча на "орлите" Вирджил Мисиджан по време на мача между двата отбора. 

Двубоят на "Лудогорец Арена" завърши при резултат 3:2 в полза на шампионите. На видеото се вижда как националът заплашва холандеца с жест, подобен на този на Фернандо Каранга.

Декларацията на феновете на Лудогорец без редакторска намеса:   
До Дисциплинарната комисия към БФС в състав: 
1. Юрий Кучев – Председател 
2. Георги Камишев – Зам. Председател 
3. Минко Брайков 
4. Валери Апостолов 
5. Никола Попмиланов 
6. Ромил Златанов 
7. Георги Георгиев 

Ние, феновете на ПФК Лудогорец, винаги сме уважавали законите, нормите и нормите. Затова и смятаме за необходимо и отговорно да ви сезираме за непристойното поведение, което е в разрес с разоредбите на БФС и комисията по „Етика и Феарплей“. По конкретно- чл. 8 изр. 15 „- използване на дързък, обиден или оскърбителен език или жест“ на футболиста на ПФК „ЦСКА- София“ Николай Бодуров. Видно от приложените видео материали се вижда как той отправя закани и обиди към футболиста на ПФК „Лудогорец“ Върджил Мисиджан. Като освен вербалните заплахи, той отправя такива и чрез жест станал популярен от друг футболист на ПФК „ЦСКА- София“. Силно се надяваме, че този сигнал ще бъде разгледан и ще бъде взето решение, кореспондиращо на възникналото обстоятелство. Приложено изпращаме два видео материала 

Предварително благодарим за вниманието Ви! 

Видео от действията на Бодуров - ТУК!