Лудогорец приема ЦСКА в дербито на 15 кръг на Първа лига. Двубоят е днес от 18:00 часа на стадиона в Разград, а съдия ще бъде Драгомир Драганов.

Днес е 18-ият двубой между двата тима в елитното ни първенство. ЦСКА все още няма победа – 6 равенства и 11 победи за Лудогорец. Димитър Димитров-Херо е със спрени права заради изгонването му в мача с Левски. Така указания от резервната скамейка ще дават помощниците му Георги Чиликов и Петър Колев.

Евентуален успех на Лудогорец почти сигурно капарира седмата им поредна титла още в началото на месец ноември. При друг резултат или първа и историческа победа на ЦСКА интригата за титлата отново ще бъде жива.

Димитър Димитров-Херо прави ротации в титулярния състав почти всеки мач и днес се очаква да бъде така. До последно ще се преценява дали титуляр да излезе Светослав Дяков в центъра на халфовата линия или отново да се заложи на Анисе и Горалски. Триото в атака е ясно - Марселиньо, Лукоки и Мисиджан. Ще бъде изненада, ако титуляр започне Кешеру.

Стамен Белчев няма да може да разчита на Божидар Чорбаджийски, който е с болки в кръста и остана извън групата. На негово място ще играе Александър Барт, който ще си партнира с Николай Бодуров. 

Лудогорец – ЦСКА
Днес от 18:00 часа
Пряко по Диема спорт
Съдия: Драгомир Драганов

Вероятни състави:

LudogoretsЛудогорец: Хорхе Броун, Сисиньо, Козмин Моци, Игор Пластун, Натанаел, Абел Анисе, Яцек Горалски, Джоди Лукоки, Марселиньо, Вандерсон, Върджил Мисиджан
Резерви: Ренан дос Сантос, Георги Терзиев, Лукас Саша, Густаво Кампаняро, Светослав Дяков, Клаудиу Кешерю, Жоао Паоло
Контузен: Владислав Стояновц; Наказани: няма
Треньори: Георги Чиликов/Петър Колев

ЦСКА: Витаутас Черниаускас, Антон Недялков, Александър Барт, Николай Бодуров, Александър Дюлгеров, Рубен Пинто, Кристиян Малинов, Густаво Кулма, Станислав Манолев, Тиаго Родригес, Фернандо Каранга
Резерви: Георги Китанов, Александър Георгиев, Стойчо Атанасов, Кирил Десподов, Раул Лое, Кевин Меркадо, Кевин Кубемба
Контузени: Божидар Чорбаджийски, Енрике Рафаел; Наказани: няма
Треньор: Стамен Белчев

Баланс в Първа лига: 17 мача, 11 победи за Лудогорец, 6 равенства, г.р. 25:6
Баланс в Разград: 8 мача, 7 победи за Лудогорец, 1 равенство, г.р. 15:2

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма