Интересът към най-голямата звезда на Лудогорец Джонатан Кафу не престава. Поредният тим, който се оглежда за крилото, е френският Бордо. Не е тайна, че жирондинците отдавна следят Кафу, но този път ситуацията е малко по-различна и може да се очакват преговори между двете страни. Ръководството на Бордо е на финалната права да приключи трансфера на дефанзивния полузащитник Отавио. Според френските медии неговата поява ще превърне френския тим в още по-атрактивна дестинация за звездата на Лудогорец Джонатан Кафу.

По информация на изданието Sud Ouest Бордо са уверени, че могат да приключат бързо преговорите за Кафу, който трябва да бъде заместникът на алжиреца Адам Унас, който бе продаден на Наполи.

А ето го и предимството на бразилеца при преговорите между Лудогорец и Бордо. Той притежава български паспорт, което улеснява максимално ситуацията. Така от френския клуб няма да се притесняват и да са принудине да продават друг чужденец с паспорт извън Европейския съюз.

Последната ексклузивна информация, която достигна до екипа на БЛИЦ, е, че Бордо е увеличил предложението към Лудогорец. Със сигурност французите предлагат 6 милиона евро за правата на играча. „Жирондинците“ обаче поставят на масата още 2 милиона евро под формата на бонуси в зависимост от представянето на Кафу по френските терени. Това може и да склони ръководството на Лудогорец да приеме офертата на клуба.