Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков призна, че Байер Леверкузен е бил по-класният тим и заслужено е спечелил двубоя от Лига Европа в Разград. Българският тим поведе с 2:0, но допусна обрат до 2:3 и стартира с поражние груповата фаза на турнира. 

"С оглед на целия мач - заслужена загуба. Много добра игра от опонента. В първите 20 минути бяхме горе-долу добре, макар че и тогава не ни се получаваха напълно нещата, но след това се прибрахме много отзад, разчитахме да се браним и срещу толкова силен съперник това е много трудно. Пак казвам, много силна игра на опонента", заяви Дяков.

"Тези два гола трябваше да ни дадат увереност, но много напрежение, много непредизвикани грешки от наша страна. Това беше от мачовете, в които нищо не ти се получава, много пропуски и просто заслужена победа за по-силния отбор", добави полузащитникът на Лудогорец. 

"Ако искаме да се противопоставим на другите, трябва да подобрим точността в подаванията в центъра, много непредизвикани грешки правим, трябва да изчистим тези елементи, за да покажем много по-добро лице срещу другите съперници в групата", завърши Дяков.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

ЛИГА ЕВРОПА - СЕЗОН 2018/2019