Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков не остана доволен от играта на тима при равенството 1:1 срещу Зрински, след което разградчани продължават напред в Лига Европа. "Най-важното е, че свършихме работата, класирахме се. Не съм много щастлив, тъй като допуснахме да ни изравнят в последната минута. Имахме ситуации да си решим мача. Аз съм на същото мнение като Аутори. Такъв мач трябва да го затворим, да вкараме втори гол и да чакаме края. Все пак продължихме напред. И в двата мача показахме, че сме по-добри. Заслужено продължаваме напред", каза Дяков. 

"Теренът затрудни домакините, защото те се опитваха да играят футбол. Ние, българите, сме свикнали да играем на такива терени, така че не е оправдание", продължи халфът. 

"Предполагам, че Торпедо (Кутаиси) ще е съперник като Зрински. Ще се опитват да се надиграват и да играят футбол. Ще бъдат трудни мачове, но аз вярвам, че ще сме крайният победител", каза още Дяков.

"Трябва да се възстановим за мача с ЦСКА в неделя. Имаме класни футболисти и тези, които излязат срещу тях, ще се справят”, добави капитанът на Лудогорец.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019