Два мача днес ще решат кой ще бъде шампион на България. Настоящият първенец Лудогорец има една точка аванс пред втория ЦСКА и държи съдбата на трофея в ръцете си. Разградчани посрещат Черно море на своя стадион от 20:00 часа, а в същото време "червените"са домакини на Ботев (Пловдив). Победа на момчетата на Стойчо Стоев прави Лудогорец шампион независимо от резултата на "Българска армия". Всякакъв друг резултат в Разград може да направи ЦСКА първенец.

В Лудогорец са наясно, че държат съдбата в ръцете си и могат около 22:00 часа да вдигнат осмата си поредна титла. Трябва само да победят Черно море. Стойчо Стоев обаче има много проблеми и трябва да се оправя без голмайстора Клаудиу Кешерю, лидера Марселиньо, друг основен играч - Вандерсон, както и Станислав Манолев. В същото време треньорът на Черно море Илиан Илиев е черна котка за разградчани и има 4 победи над шампионите с три различни отбора. "Моряците" са без капитана си Георги Илиев и вратаря Георги Китанов, който е преотстъпен от ЦСКА на "Тича".

Черно море ще бъде в Разград и без още няколко основни футболисти - Виктор Генев, Георги Божилов и Петър Витанов. Вратарят Иван Дюлгеров също е извън групата. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Обстоятелствата около състава на Лудогорец все пак дават надежди на ЦСКА. "Червените" ще бъдат без Турицов и Малинов, но всички останали играч са на линия за треньорския щаб, който е воден от Добромир Митов. Ботев ще бъде без един от основните си играчи - Антонио Вутов, а в тима на Николай Киров също може да има рокади. 

Интригата се пази до последния момент и всичко ще се реши тази вечер от 20:00 часа. Кой ще бъде шампион и за кого ще бъде разочарованието? Предстои да разберем!

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019