Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев даде европейски пример и показа как трябва да работят и колегите му в другите български клубове. Днес в базата на шампионите "Гнездо на орли" се състоя коледно парти за децата на Разград, които имаха уникалната възможност да се докоснат до любимците си. 

"Искрената и неподправена привързаност на малчуганите към футбола и своите любимци, е зареждаща! Усмивката им е заразяваща! Очевидно усилията ни през всичките тези години не са били напразни!", написа Кирил Домусчиев във "Фейсбук", публикувайки кадри от страхотното събитие.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Играчи и треньори на Лудогорец също усетиха детската любов по време на ежегодното празнично парти „Украси елхата с Лудогорец“, провело се на клубната база на шампионите.  

Близо 300 ученици от първи до четвърти клас в Разград имаха възможност да декорират коледното дръвче с помощта на своите любими играчи. Събитието предизвика голям интерес сред подрастващите и учителите им. Децата посрещнаха любимците си с възгласи и песнички и дълго не спряха да скандират имената на Дяков, Моци, Кешерю, Марселиньо, Вандерсон и останалите футболисти.  За настроението на малките гости бе подготвена специална анимация, фокуси и плюшена падна, която танцува с децата.

„Да сте послушни вкъщи и да получите много подаръци“, обърна се към децата треньорът Антони Здравков.

Всички деца си тръгнаха от базата на Лудогорец в отлично настроение, куп автографи и подаръци.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019