Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев бе доволен от категоричния успех на тима над Жалгирис с 4:1 в среща-реванш от втория квалификационен кръг на Шампионската лига.

"В два мача имахме ситуации, позитивни и негативни страни. Футболистите ми имат характер - вкараха ни гол, но през втората част показахме истинското лице на Лудогорец. Видяхте какви хубави голове вкарахме. За нас това беше добър мач ", започна специалистът.

"Бях сигурен в отбора. Започнахме добре мача, контролирахме играта, отборът се съвзе след попадението в нашата врата. Голът на  Натанаел бе много важен и след него самочувствието ни се върна, а през втората част достигнахме и до тези голове за успеха", допълни Дерменджиев.

"За нас е важно отборът да навлиза в добра форма. Има и грешки, но това е футболът - който допусне по-малки грешки той печели. Футболистите са изключително добри момчета, знаят как да се нахъсат", каза още треньорът на Лудогорец.

"Искам да пожелая успех на Левски и Ботев, нека има повече български отбори в евротурнирите. А на тези, които искат да ме сменят им пожелавам много късмет и здраве", каза още наставникът.

"Апоел Беер Шева са изключително добър отбор - имам наблюдения над тях, но са оскъдни. Имат много чужденци, ще трябва да се справим с тях", коментира най-вероятния следващ съперник на Лудогорец Дерменджиев.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма