Пламен СЛАВОВ, специален пратеник на БЛИЦ СПОРТ в Португалия

Треньорът на Брага Абел Ферейра сподели очакванията си за утрешния сблъсък с Лудогорец от груповата фаза на Лига Европа. Специалистът е убеден, че неговият отбор ще трябва да се потруди много, за да се поздрави с успех над "орлите".

"Наясно сме как трябва да играем срещу Лудогорец. Надявам се да сме концентрирани утре, тъй като излизаме срещу много силен отбор. Отбор, който е съставен от опитни и силни футболисти. Не бива да забравяме, че противникът направи равен с Башакшехир в Турция, а впоследствие победи и Хофенхайм. Ние обаче не се страхуваме, тъй като знаем какво да направим, за да победим", каза специалистът.

"Лудогорец е много агресивен отбор. Бързо преминава от фаза защита във фаза атака. Има много качествени бразилски играчи. Според мен един от най-добрите им футболисти е Лукоки, който е само на 24 години. Средната възраст на останалите играе е около 27 години".

"Нямам съмнение, че моите играчи ще са пределно мотивиран. Целта ни е максимално бързо да направим 10 точки. Имаме вече 6, така че всичко е по план. Утре отново искаме 3 точки и сме готови да се борим до последната секунда, за да победим", завърши Ферейра. 

Срещата между Брага и Лудогорец е в четвъртък от 22:05 часа българско време. 

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ЛИГА ЕВРОПА