Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Часове преди началото на церемонията по закриването на Параолимпийските игри в Лондон нейните организатори решиха да загатнат в какво ще се изразява шоуто тази вечер, предаде ИТАР-ТАСС. Главният постановчик на церемонията по закриването Ким Гевин поясни, че шоуто ще бъде под надслова "Фестивал на огньовете" и ще бъде съсредоточено върху отдаване на почит на параолимпийците и на тяхната силна воля, както и на загасването на параолимпийския и на олимпийския огън.

Ким Гевин обещава ярък и запомнящ се спектакъл. Засега се съобщава, че на церемонията по закриването ще пее и групата Колдплей. Онези жители на Лондон, които така и не успяха да си купят билети за церемонията по закриването на игрите, пък ще могат да се включат във всенародния празник из британската столица, наречен Сто дни лято и посветен на отиващия си сезон, белязан от няколко събития, сред които олимпийските игри и 60-ата годишнина от възкачването на престола на Елизабет Втора.

Очаква се това всенародно тържество да изкара по улиците хиляди хора, за които безплатно шоу ще направят 1500 артисти. Вечерта, когато на олимпийския стадион ще угасне олимпийският огън, в центъра на Лондон небето пък ще се озари от грандиозна заря.