Треньорът на Локомотив (Пловдив) Войн Войнов засипа с похвали футболистите след първия домакински успех за сезона. „Смърфовете” сразиха новака Витоша (Бистрица) и се изкачиха до четвърта позиция във временното класиране.

“Постигнахме хубава победа, но тя не дойде лесно. Нито за секунда не съм си помислил, че мачът ще е лек. Въпреки че бяхме поуморени в края, контролирахме срещата. Благодаря на момчетата за старанието. Точките до момента и мястото ни в класирането са над очакванията ми, но заслугата е на играчите, които много се стараят на тренировките и се представят добре в мачовете”, заяви Войнов след мача.

 “Пламен Крумов има разтежение, а Ванчо Траянов е с вирусно заболяване. Доволен съм от привличането на Симеон Райков и Асен Георгиев. Днес е пристигнал нападател от Франция. Той ще е на проби и ако ни убеди в качествата си, ще подпише договор. Ясно е, че ни трябва подсилване в предни позиции. Преди беше лесно с Мартин Камбуров, но сега и другите трябва да поемат по-голяма отговорност. Нямаме финансови проблеми, президентът се е погрижил всичко в това отношение да е наред”, допълни треньорът на „смърфовете”.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма