Треньорът на Локомотив (Пловдив) Воин Войнов даде свое обяснение за отсъствието на легендата Мартин Камбуров, който бе изваден от групата и не взе участие при успеха срещу Етър (Велико Търново) с 2:1 в Ловеч в първия мач от новия сезон на Първа лига. Наставникът на пловдивските „железничари” или не е наясно, че има конфликт между легендата на „смърфовете” и президента на клуба Христо Крушарски, или просто не искаше да коментира скандала. Според него Камбуров има проблеми с коляното, а не с президента Крушарски.

"Камбуров има проблем с коляното. Докторът така каза. Вчера на тренировката е получил нещо. Липсваше на отбора, но победата над Етър е заслужена", коментира Войнов след мача в Ловеч.

"Труден мач. Не си правих илюзии и поздравявам противника ни. Извадихме малко и късмет накрая, но заслужено спечелихме. Срещу всеки тим ние ще играем за победа, казвам го и на момчетата, заради феновете ще дадем всичко от себе си”, допълни наставникът на „смърфовете”.

„Очаквам феновете да бъдат тройно и четворно повече, за да се представяме добре и в следващите срещи", завърши специалистът.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма