Локомотив (Пловдив) официално обяви раздялата с треньора Войн Войнов и назначението на неговия заместник. Това е босненският специалист Бруно Акрапович, чието има бе спрегнато от медиите веднага след победата над Етър с 2:0 на "Лаута".

„Старши-треньорът на Локомотив Пловдив Войн Войнов няма да изпълнява повече длъжността. Той напусна своя пост днес след победата над Етър (Велико Търново), като се разделя по взаимно съгласие с клуба. ПФК Локомотив Пловдив изказва благодарности на Войн Войнов и му пожелава всичко най-хубаво!”, потвърдиха от клуба напускането на Войнов.

„Бруно Акрапович е новият старши-треньор на Локомотив Пловдив. Той ще бъде представен пред представителите на медиите утре (31.10) от 10:00 часа в залата за пресконференции на стадион Локомотив. Бруно Акрапович е роден в Босна и Херцеговина на 26 септември 1967. Водил е отборите на Шкендия Тетово, РНК Сплит, НК Солин, НК Вал  и др. Като играч се е състезавал за Майнц, Волфсбург, Енерги Котбус и др. Утре той ще проведе първа тренировка с отбора. Пожелаваме на Бруно Акрапович успех начело на Локомотив!”, допълват от клуба за новия наставник.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма