Интересни рокади са настъпили в Локомотив (Пловдив) в последно време. В средата на декември стана ясно, че гръцкият треньор Кириакос Георгиу е освободен от школата на "черно-белите". Той водеше 17-годишните в Елитната група. Наставникът се завърна на "Лаута" през април 2017-а под давлението на собственика Христо Крушарски. През есента на тази година обаче Георгиу се забърка в серия от скандали и се наложи дори тренировките му да бъдат охранявани от полиция, след като се конфронтира с фенове и родители.

Изненадващо обаче наскоро Крушарски е внедрил гръцкия специалист в щаба на старши треньора Бруно Акрапович, пише "Тема Спорт". Така той реално не е напуснал клуба, а ще продължи работа като анализатор на първия отбор.

Както е известно, собственикът на "смърфовете" продължава да е в Аржентина по бизнесдела. Той отскача и до Бразилия. Очаква се да се върне в България на 17 януари и да замине с тима за лагера в Турция.

Още преди края на есенния дял пък стана ясно, че Чавдар Цветков няма да е повече спортен директор и ще остане само съветник на Крушарски. Босът обяви, че нов човек на този пост няма да има и той временно се закрива.