Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович не бе доволен след изпуснатата победа при визитата на Славия в София. „Смърфовете“ водеха в резултата до последната минута на срещата, но в продължението допуснаха гол и мачът завърши 2:2.

„Жал ми е за отбора, а не толкова за мен самия. Контролирахме мача, ударихме две греди, липсваше ни късмет. В последните секунди се получи тази конфузна ситуация. Случват се такива неща. Стана хубав мач за зрителите, но за нас е тъжно, че взехме само една точка, а не три. Случват се такива неща”, сподели Акрапович след двубоя.

„Казах на момчетата, че теренът е добър и може да се играе футбол. Дадох шанс на някои играчи, които им липсваха мачове. Доволен съм и от тях. Мачът беше важен, защото трябва да останем на първо място в нашата група. Има още един мач, ще се справим. Трябваше да направим известни промени. Видяхме Елитон, Карагарен. Играхме срещу отбор, който има качества, температурите също бяха високи. Все още сме на първо място. В крайна сметка правим някакви корекции в отбора. Гледаме картони, гледаме с кого играем. Резултатът може би не е най-важен, но надявам се в четвъртък да ликуваме”, добави наставникът на тима от Пловдив.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019