Треньорът на Локомотив (Пловдив) отчита класата на съперника, но пази тайно оръжие, с което да изненада шампионите.

„Хубаво е, когато имаш пари, да ги даваш за нови играчи. Това показва само колко сериозен клуб е това и колко са организирани, имат възможности. Те имат големи цели като шампионска лига и е нормално да инвестират пари, за да спечелят пари. Лудогорец има качества, разполагат със страхотни играчи, по двама на всяка позиция. Ние нямаме това, но имаме голямо желание и нещо, което те нямат и ще го покажем на терена”, коментира Акрапович пред NOVA.

Локомотив вече е печелил мача за Суперкупата след шампионската титла през 2004-а година, а Акрапович вярва, че натрупаният опит от финала за купата на България срещу Ботев ще помогне много в двубоя с Лудогорец.

„Разбира се, по-лесно е, когато вече имаш един финал зад себе си, особено когато си го спечелил. Това е важен опит и помага както на играчите така и на щаба.  Финал е, а който се класира за финал, иска да се спечели купа. Нашето желание също е да се представим по най-добрия начин. Със сигурност не сме подготвени така, както ни се иска, но ще направим всичко възможно да сме на ниво”, завърши той.

С групата на "черно-белите" попадна героят от финала за купата Ален Ожболт, който не е напълно възстановен, но все пак може да се появи в игра.