Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович остана доволен от гола на чужд терен, но не и от загубата с 1:2 от Черно море във Варна. Това бе първи мач от баража за седмото място, което дава шанс за участие в Лига Европа при успех след това над третия от първата шестица - Левски или Берое.

"Не съм много доволен от резултата, но е по-добре от 2:0. Накрая бяхме по-добри от противника. Шансовете са 50/50. Имахме два дни по-малко време за почивка от отбора на Черно море. Не е лесно да се възстановиш за такова време. Влезе много красив гол. Противникът беше по-силен и се опитахме да вдигнем оборотите", сподели Акрапович след срещата.

"Умарбаев беше много изморен, както и Аралица, но след това влязоха в игра. Вместо да вкараме втори гол, получихме червен картон. Според мен имаше дузпа за нашия отбор, а не червен картон. Езе влезе без подготовка в нашия отбор и все още свиква със стила ни. Той трябва да слуша. Има различен усет и днес направи фатална грешка, но това е футболът. Днес бях резервирал стая за Димо Бакалов в хотела ни. Той даде много за нашия отбор. Голът днес бе много важен. Ако вкараме един гол, мисля че ще играем срещу Левски", допълни босненският специалист.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТВ ПРОГРАМА