Една от звездите на Лудогорец - Клаудиу Кешерю говори пред медиите преди заминаването на тима за Грузия за двубоя с местния Торпедо (Кутаиси). Румънският нападател подчерта, че разградчани са фаворит и просто трябва да покажат какво могат, за да продължат към групите на Лига Европа.

"Проучихме представянето на Торпедо досега. Ще подходим с нужното уважение към грузинския тим и е нужно да бъдем подготвени добре. Мачът няма да е лесен, а двубоят ще е напечен. Уверен съм за продължаването ни, тъй като прогресираме и се намираме в добра кондиция", коментира Кешерю пред "Дарик".

Нападателят бе запитан и дали е възможно да има външни намеси от странични фактори по време на двубоя с Торпедо Кутаиси.

"Дочух за тези информации и бях изненадан. УЕФА трябва да предпазва отборите в подобни ситуации. Ние трябва да бъдем добре подготвени за всичко. Няма да ми е за пръв път да бъда ощетяван, но трябва да мислим за двубоя, а не за неща, които не зависят от нас. Споменах, че сме фаворити, но трябва да мислим за детайлите. Нужно е да следваме плана и стратегията за двубоя. Нещата, които са извън терена не можем да ги контролираме", обясни румънецът.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа