Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Президентът на Славия Венци Стефанов директно упрекна съдията за загубата с 2:3 от Хайдук  (Сплит) и отпадането на „белите“ с общ резултат 2:4 във втория квалификационен кръг на Лига Европа.

"Режат главите на българските отбори в Европа като гергьовденски агнета. Така се случи и в Будапеща, и в София. Друг път като играем с Хайдук, ще предложа президентът на хърватите да свири мача. На него му имам по-голямо доверие, че ще ръководи по-добре от това италианско менте, което днес ни "отряза главите". Не искам да омаловажавам успеха на Хайдук, но малко трябваше да ги побутне, за да спечелят мача. Все пак играем с отбор от държава световен вицешампион“, сподели Стефанов пред „Спортал“ след мача.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

„Още преди мача знаех, че ще ни "заколят", тъй като приятели от Сърбия ми казаха, че съдията ще свири за Хайдук и ще "отреже главата" на Славия. Защо не ни оставиха да играем? Ние сме отбор без международен опит и нямаме чак толкова класа. Иначе съм доволен, че момчетата се раздадоха, но не ни позволиха да преминем този кръг. Не исках съдийска подкрепа. Ако беше свирил обективно, щеше да е достатъчно да прескочим тази фаза на турнира", допълни босът на „белите“.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа