Президентът на Славия Венци Стефанов коментира ексклузивно и само пред БЛИЦ от Сплит мача Хайдук - Славия. "Белите" отстъпиха с 0:1 първата среща от втория с квалификационен кръг на Лига Европа. Реваншът е след една седмица в София. Тимът на Златомир Загорчич завърши срещата с 10 човека, след като Александър Александров получи втори жълт картон и беше изгонен.
"Първото полувреме играхме отлично. Галин Иванов пропусна, след това Момчил Цветанов, Влади Узунов удари греда. През втората част се представихме по-слабо и закономерно в края ни отбелязаха гол. 

Как ще коментирам изгонването на Сашо Александров? Справедливо получи втори жълт картон. Преди мача всички ги предупреждавах да внимават, да не се поддават на провокации. Той явно не ме е чул. Такива тарикатлъци като неговите може да минават в България, но не и в Европа. Санкция няма да има за него. То наказанието му е, че ще пропусне реванша. Трябва да се внимава. Не да правиш глупости.

Играхме с ленти на фланелките, с които беше прикрито името на нашия спонсор. Знаете за тази разправия, че говорих пред вашата агенция по темата. Такива били законите тук в Хърватска. На резервните скамейки на стадиона обаче имаше реклама на подобна къща. Явно за едни може, а за други - не може.

Имаме шансове да продължим. Хайдук не е онова страшилище, каквото го описват. Ако вкараме ранен гол и играем на ниво в защита, нищо не се знае", заяви още Стефанов пред БЛИЦ.

"Радвам се, че ЦСКА е спечелил категорично с 3:0. ЦСКА си е ЦСКА - турнирен боец. Кой каквото иска да говори, но това е истината", добави "белият" бос.