В Черна гора, откъдето е първият съперник на ЦСКА в Лига Европа този сезон - Титоград, пуснаха любопитна статия, свързана с "армейците". Те определиха, че при жребия "червените" не са били от желаните съперници и добавиха, че преди три години са усетили силата на родния първенец Лудогорец. 

"ЦСКА София, съперникът на Титоград в първия квалификационен кръг в Лига Европа, е най-големият български клуб – "армейците" имат 31 шампионски титли в България. През 2005 година клубът добави трета звезда върху емблемата си, а последната титла за отбора датира от 2008 година. Оттогава ЦСКА трябваше да склони глава пред финансово мощния тим на Лудогорец, който е шампион на България осем поредни години"

"ЦСКА обаче иска да се върне отново на върха и въпреки финансово неравностойната битка с Лудогорец миналия сезон, завърши на второ място с пет точки по-малко от шампиона (реално разликата в точките между Лудогорец и ЦСКА бе само една – б.р.). Един от собствениците на клуба, който притежава 20%  от акциите, е най-големият български футболист за всички времена и легенда на клуба Христо Стоичков. ОФК Титоград, който иска да подмлади състава си през това лято, е аутсайдер срещу ЦСКА", се казва още в материала на "Vijesti".

"Искахме Раднички от Ниш и в същото време не желаехме имаме дълго пътуване до Казахстан. ЦСКА със сигурност е фаворит. Преди три години усетихме силата на Лудогорец, а сегашният ни противник е добър отбор като тях", коментира капитанът на Титоград Мирко Райчевич.
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2019