Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

ЦСКА се изправя срещу Адмира Вакер днес от 20:00 часа в реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Двубоят ще се състои на стадион "Бундесщадион Зюдщат" в градчето Мария Енцерсдорф. "Червените" спечелиха с класическото 3:0 в София, но със сигурност искат да победят и днес, за да зарадват привърженците си. Повече от 300 запалянковци ще подкрепят любимците си в реванша днес. 

Реваншът е наглед протоколен, а в третия квалификационен кръг на Лига Европа съперник на "армейците" най-вероятно ще бъде датския Копенхаген.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Домакинът на ЦСКА - Адмира Вакер, се намира в отчайваща форма. Тимът не е отбелязал гол вече в три официални срещи. 

За гостуването в Австрия "червените" са без наказаните Николай Бодуров и Кристиян Малинов. Отсъствието на двамата титуляри принуждава Нестор Ел Маестро да прави промени по състава. Аут поради контузии са Станислав Манолев, Енрике Рафаел и Стойчо Атанасов. 

На вратата се очаква да застане отново Черниаускас, а пред него в защита - Секулич, Перейра, Чорбаджийски и Жеферсон. В халфовата линия Ел Маестро ще се довери на Пинто и Бикел. След изтърпяно наказание за червения картон в Рига се завръща Тиаго Родригес. По фланговете ще атакуват Десподов и Джеси, а на върха на атаката ще е новото попълнение Мауридес.

И в Адмира Вакер има кадрови проблеми. Контузени са Фабио Щраус, Марко Саханек, Паскал Петлах и Саша Каладжич. 


АДМИРА ВАКЕР: Лейтнер, Звиершиц, Тьолке, Бауер, Спасич, Кадлец, Ворсагер, Хюлманд, Яколиш, Щаркъл, Бакиш
Контузени: Петлах, Щраус, Калайджич, Саханек
Треньор: Ернст Баумайстер
 


ЦСКА: Витаутас Черниаускас, Жеферсон, Божидар Чорбаджийски, Стивън Перейра, Борис Секулич, Рубен Пинто, Жанио Бикел, Едвин Джеси, Тиаго Родригес, Кирил Десподов, Мауридес
Контузени: Енрике Рафаел, Станислав Манолев, Стойчо Атанасов 
Наказани: Николай Бодуров, Кристиян Малинов
Треньор: Нестор Ел Маестро

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019