Футболистите на ЦСКА заминаха с настроение за Дания преди реванша с ФК Копенхаген утре. Преди седмица „червените” загубиха с 1:2 на Националния стадион „Васил Левски” първия мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа.

„Радвам се, че при нас има позитивизъм. Футболистите вярват повече от мен в крайния успех. Нямаме намерение да се предаваме и ще преследваме до край основната ни цел – да продължим напред. Но няма да правим трагедии, ако не успеем”, заяви треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро.

Той няма да може да разчита на наказания Чорбаджийски и контузените Жоржиньо, Жеферсон Телес и Енрике Рафаел. В групата обаче попадна лекувалият дълго време травма Станислав Манолев, който от всички в ЦСКА има най-голям опит на европейската сцена.

"Радващото е, че Едвин Джеси е добре. Готов е за реванша, след като не игра в мача със Славия за първенство. Не вярвам датчаните да ни подценят, защото те са опитен отбор и имат добър треньор. Солбакен е доказано име, но аз не искам да коментирам думите му", добави сърбинът.
ЗВЕЗДЕЛИН ХРИСТОВ/БЛИЦ СПОРТ

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа