ЦСКА стартира своето 52-о участие в евротуртирите днес. „Червените“ приемат черногорския Титоград тази вечер от 20:30 часа на стадион „Българска армия“.

Целта пред „армейците“ е ясна – категоричен успех срещу гостите от Подгорица и така още в първия мач да бъде предрешено участието на тима във втория квалификационен кръг на Лига Европа.

Въпреки залога на срещата, треньорът Добри Митов и съветниците му Люпко Петрович и Димитър Петев ще дадат шанс на четирима евродебютанти срещу Титоград. Сред титулярите се очаква да попаднат десният бек Стойчо Атанасов, централните защитници Нуно Томаш и Пламен Гълъбов, както и крилото Митко Митков. Всички останали играчи имат поне по един изигран мач в Европа.

Извън сметките на треньорското трио на ЦСКА са наказаният Божидар Чорбаджийски, контузените Иван Турицов и Енрике Рафаел, както и Николай Бодуров, който не е в оптимална форма.

ЦСКА е в серия от осем поредни домакинства в Европа без допусната загуба – 5 победи, 3 равенства и г.р. 15:5. Последната загуба на „червените“ на „Армията“ е на 20 октомври 2005 година – 0:1 от Хамбургер. В досегашните си 51 участия в евротурнирите „армейците“ имат 220 мача, като в тях са постигнати 87 победи, 46 равенства и 87 загуби, г.р. 318:300.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

 

ЦСКА – ТИТОГРАДPFC CSKA Sofia

Днес от 20:30 часа по bTV Action
София, „Българска армия“
Съдия: Луиш Годиньо (Португалия)

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ
ЦСКА: Черниаускас, Ст. Атанасов, Гълъбов, Томаш, Жеферсон, Пинто, Фабрини, Тиаго, Митков, Евандро, Соу
Контузени: Турицов, Енрике
Наказан: Чорбаджийски

Титоград: Иванович, Роганович, Чинеду, Живкович, Новович, Райевич, Николич, Бърнович, В. Павлович, Миличкович, Джалович
Контузени: няма
Наказани: няма

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери