Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Tреньорът на ФК Копенхаген Столе Солбакен е добре запознат с играта на ЦСКА и не очаква изненади в реванша от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Двубоят на стадион "Паркен" е утре от 19:30 часа. Датчаните спечелиха с 2:1 в София, като "армейците" бяха ощетени от съдията. Солбакен също призна, че Барт Вертентен от Белгия е сгрешил в някои ситуации. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Връщането към вратаря в началото на мача беше грешка на съдията - трябваше да отсъди фаул за ЦСКА. За червения картон на Чорбаджийски - беше нещо средно между жълт и червен картон", коментира треньорът на ФК Копенхаген.

"Физическото състояние на нашия отбор е добро, въпреки серията от тежки мачове в последните седмици. Всички са готови за игра, освен Расмус Фалк, който е контузен", обясни Солбакен. 

"Не очаквам изненади от ЦСКА. Знаем, че техният централен защитник (б.р. - Николай Бодуров) се завръща след наказание. Ще внимаваме с техните офанзивни играчи, които са доста опасни. ЦСКА игра силни 20 минути в първия мач, утре също очаквам подобно поведение от съперника", каза Солбакен на пресконференцията преди реванша.

Треньорът отново засегна темата с коефициентите на отборите за жребия в евротурнирите и изрази недоволство, че трябва да се срещне със силен тим в тази ранна фаза на турнира. "Странно е отбор като Копенхаген, който толкова често играе в групите, да се среща още в тази фаза на турнира с толкова силен отбор като ЦСКА. Не съм коментирал евентуалния мач с Аталанта, а само начинът за определяне на коефициентите за жребия", поясни Солбакен. 

На стадион "Паркен" утре се очаква да присъстват около 15 хиляди зрители, от които поне 200 фенове на ЦСКА. 
ЗВЕЗДЕЛИН ХРИСТОВ/БЛИЦ СПОРТ