ЦСКА гостува на ОФК Титоград в реванша от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Мачът в Подгорица е от 21:30 часа, а "армейците" направиха важна крачка към класирането напред още в първата среща, побеждавайки черногорците с 4:0 в София

Треньорът Добромир Митов обаче предупреди футболистите си, че нямат право на отпускане и трябва да довършат започнатото. Наставникът отново има проблеми с окомплектоването на състава. Наказан е Божидар Чорбаджийски, а с контузии са Стойчо Атанасов, Енрике Рафаел и Иван Турицов. Атанасов е болен и от лекарския щаб предпочетоха да го оставят в София, за да не се разпространи вирус в отбора. 

Заради проблемите в защита е много вероятно да се стигне до сензационно решение - младокът Митко Митков да започне на... десния бек. 18-годишното крило вкара красив гол от дистанция при първата си поява на "Армията" - срещу Етър (2:2). Ако Митков започне тази вечер, това ще му бъде дебютен мач като титуляр с червения екип. Пред големия талант от Червен бряг се очаква да играе Греъм Кери, но това ще се реши в последния момент. 

Официален дебют за ЦСКА, освен Митков, би трябвало да запише и Тони Уот. Шотландецът е гласен за титуляр на върха на атаката. Той ще бъде подпомаган от Греъм Кери, Денис Давидов и Диего Фабрини. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Очакванията са вкаралите голове в първата среща Евандро и Али Соу да получат почивка тази вечер, съхранявайки сили за предстоящия мач с Черно море (в събота от 18:45 часа на "Армията"). 

Припомняме, че във вратата на Титоград в София преди седмица точни бяха още Жеферсон и Кристиян Малинов. 

Както е известно, Осиек от Хърватия очаква ЦСКА във втория квалификационен кръг на Лига Европа.

Треньорът на Титоград Драголюб Джуретич няма проблеми с контузени и наказани футболисти за реванша днес. Очаква се той да заложи на Иванович на вратата, а пред него в защита ще започнат Новович, Живкович, Чинеду и Роганович. Николич и Райчевич ще са двамата опорни халфове, а Павлович ще бъде в ролята на плеймейкър. Менди и Бърнович ще започнат на крилата, а в атака ще е Джалович.

Вероятни състави: 

 


OФК ТИТОГРАД: Иванович, Новович, Живкович, Чинеду, Роганович, Райчевич, Николич, Павлович, Менди, Бърнович, Джалович
Треньор: Драголюб Джуретич 

 

PFC CSKA Sofia
ЦСКА: Витаутас Черниаускас, Митко Митков, Николай Бодуров, Нуно Томаш, Жеферсон, Кристиян Малинов, Жанио Бикел, Диего Фабрини, Митко Митков, Греъм Кери, Денис Давидов, Тони Уот
Контузени: Стойчо Атанасов, Енрике Рафаел, Иван Турицов
Наказан: Божидар Чорбаджийски
Треньор: Добромир Митов

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери