Тотален хаос и липса на всякаква организация цари преди началото на реванша от Лига Европа между Милан и Лудогорец в Милано, предаде човек на БЛИЦ. Мачът е от 22:05 часа, но фенове вече заемат местата си на "Сан Сиро".

Президентът на разградския клуб Александър Александров обаче бе държан над 15 минути пред един от входовете на стадиона по необясними причини. Наложи се пресаташето на отбора Владислав Трифонов и изпълнителният директор Ангел Петричев да се намесят и с дружни усилия успяха да обяснят на карабинерите, че Александров, който чинно изчака отстрани, е част на делегацията на българския шампион.

Случаят с президента на Лудогорец не е първата проява на дезорганизация у домакините от Милано, които вчера забавиха с час и половина влизането на българските журналисти на стадиона за тренировката на българския тим.

Предполага се, че липсата на организация е пряко свързана със слуховете за предстоящ фалит на италианския гранд, за което говорят не едно и две журналистически разследвания на Ботуша.

БЛИЦ ПРЕДСТАВЯ ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРСКОТО УЧАСТИЕ В ЕВРОПА
РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ЛИГА ЕВРОПА