Треньорът на Левски Николай Митов говори преди утрешния двубой с Хайдук (Сплит) от втория квалификационен кръг на Лига Европа. "Сините" гостуват от 21:30 часа, а наставникът на Левски определи като равни шансовете на двата отбора.

"Наясно съм със състава. Всеки един, който е в групата, може да започне. Нямаме здравословни проблеми. И двамата нови футболисти (Нелуц Рошу и Жорди Гомес) са готови. Абсолютно всички са на разположение. Не искам да коментирам съперника. Какво ще покажат моите футболисти на терена, това ме интересува.

Респект и уважение към Хайдук, но дотам. Шансовете са 50:50. Левски не може да бъде аутсайдер. Очаквам динамичен двубой срещу отбор, който може да играе футбол. Очаквам резултат, който да ни помогне да продължим в следващия кръг. Ще търсим победата. За тактиката ни не обичам да говоря преди мач. Искам това, което сме тренирали, футболистите да го покажат на терена.

Хайдук е по-добър отбор от Сутиеска, по-класен. Играят бърз футбол. Имат повече опит като отбор, футболистите им са заедно от повече от една година. Излизаме срещу един добър тим, който има силни играчи, особено в полузащита и в нападение", коментира Митов.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма