Бетис и Милан завършиха 1:1 в мач от четвъртия кръг в група “F” на Лига Европа. В герои за „росонерите“ при визитата на стадион „Бенито Виямарин“ в Севиля се превърнаха вратарят Пепе Рейна, който доста впечатляващи спасявания и Сусо (62), реализирал изравнителния гол директно от фаул. Бетис бе повел в самото начало след попадение на Джовани Ло Селсо (12) след пас на Фирпо Жуниор. Милан можеше да направи пълен обрат в 64-ата минута, когато Фабио Борини бе изведен на много добра ситуация, но Пау Лопес спаси удара. Фирпо Жуниор пък излезе сам срещу Пепе Рейна в 85-ата минута, но вратарят на Милан отрази удара, както и този на Кристиан Тейо секунди по-късно.

В другия мач от групата Олимпиакос разби Дюделанж с 5:1. Българинът Едисон Йорданов игра цял мач за гостите и асистира за единственото им попадение, дело на Даниел Синани (69). Точни за домакините пък бяха Торосидис (6), Фортунис (15, 36), Христодопулос (26) и Кока (70).

След тези резултати Бетис е лидер с 8 точки, Олимпиакос и Милан са с по 7, а Дюделанж е на дъното без нито една спечелена точка.

ЛИГА ЕВРОПА - СЕЗОН 2018/2019