ВЕСЕЛИН РУСИНОВ, ПРАТЕНИК НА БЛИЦ В ГЕРМАНИЯ

Асът на Лудогорец Марселиньо призна, че "орлите" са подценили Хофенхайм при равенството 1:1 в последния мач от груповата фаза на Лига Европа. Точката все пак стигна на българския шампион да се класира на 1/16-финалите, след като завърши втори в Група "C".

"Няма значение дали ни е било лесно или трудно. Важно беше да си свършим работата и да се класираме. Направихме го", отдъхна си Марселиньо след мача.

"Започнахме много спокойно, защото за съперника играха много млади футболисти. Не играхме както трябва. Те вкараха гол и стана лошо за нас. През второто полувреме заиграхме както трябва и върнахме попадението. Стигнахме до резултат, който ни класира", допълни той.

"Не мога да кажа име на отбор, който искам да ни се падне. Както в Шампионска лига, така и в Лига Европа няма лесен мач. Записахме някои лоши резултати. Но това е нормално - футбол е и не може да побеждаваш във всеки мач", продължи бразилецът. 

"Трябва да сме по-концентрирани и да си постигнем целта - първото място в шампионата. Предстоят ни два много сериозни двубоя - срещу Пирин и после ЦСКА. След това ще направим подготовка, след която да бъдем по-силни и да станем шампиони", убеден е Марселиньо.

"Кешерю се включи много добре и изравнихме резултата", продължи бразилецът за мача с Хофенхайм.

"Лудогорец не е отбор, който да се защитава, а обичаме да нападаме. Говорим за това в съблекалнята, защото сме семейство. Дори прекараме повече време с отбора, отколкото със семействата си", каза още Марселиньо.

БЛИЦ ПРЕДСТАВЯ ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРСКОТО УЧАСТИЕ В ЕВРОПА

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ЛИГА ЕВРОПА