Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Левски приема Вадуц в среща реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Първият двубой завърши 1:0 за скромния тим от Лихтенщайн. Мачът тази вечер от 18:45 часа на „Герена“ е повече от ключов за „сините“ и бъдещето на треньора Делио Роси. Победата е задължителна за Левски, ако иска да изпълни поставената цел от ръководството – силно представяне в евротурнирите. Отпадане може да коства дори позицията на италианския наставник. Привържениците са надяват на повод за радост, но и таят притеснения, че може да се случи нов грандиозен провал в Европа.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Роси няма нови кадрови проблеми преди мача. Хали Тиам и Филипе Нашименто са единствените в лазарета. Очаква се в игра да се появи Холмар Ейолфсон, който едва от седмица тренира с отбора заради удължената си ваканция след участието на Мондиал 2018 с Исландия. Паулиньо също е възстановен, но е с малък шанс да играе. Това най-вероятно ще е единствената промяна в състава в сравнение с първия мач.

Задачата на Левски се затруднява и от това, че треньорът на Вадуц Роланд Врабец обеща подчертано дефанзивна тактика на своя отбор. „Сините“ отдавна демонстрират неумение да пробиват подобен вид постройки на съперниците си и това им носи не само големи трудности в играта, но и разочароващи резултати.

ЛЕВСКИ – ВАДУЦ
(в първия мач 0:1)

Днес от 18:45 часа по Диема Спорт
София, „Георги Аспарухов“
Съдия: Робърт Харви (Ейре)

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ
Левски: Митрев, Цветкович, Яблонски, Ейолфсон, Горанов, Белмонт, Гомес, Обертан, Мариани, Кабрал, Буш
Контузени: Тиам, Нашименто
Наказани: няма

Вадуц: Хирцел, Гьопел, Визер, Мунтвилер, Фон Нидерхойзен, Гаич, Матис, Досу, Кулибали, Дражан, Тадич
Контузени: няма
Наказани: няма

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2018 в Първа лига