ВЕСЕЛИН РУСИНОВ, ПРАТЕНИК НА БЛИЦ В ХОФЕНХАЙМ

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров коментира предстоящия утрешен сблъсък от Лига Европа с немския Хофенхайм. Херо обяви на пресконференцията, че не е важно как ще играе съперникът, а как ще изглежда неговият тим.

Специалистът призна, че съжалява за загубените възможности в битките срещу Брага и Истанбул Башакшехир и се надява тимът да се вдигне срещу Хофенхайм.

“Не е толкова важно дали съперникът ще излезе с резерви или титуляри. При тях са доста равностойни смените и винаги са на едно високо ниво. Мен ме интересува повече поведението на нашия отбор и това ние как ще играем. Все пак не очакваме Хофенхайм да играят дефанзивно. Те няма да изневерят на стила си, който са показвали досега. Във футбола е нормално да има напрежение. Във всички мачове има. Съжалявам адски много за мачовете с Брага и Истанбул Башакшехир. Ние сме настроени за максимално себераздаване. Във футбола има не само върхове, но и спадове. Мъжеството е да се покажеш, че можеш да се вдигнеш във всеки един момент”, каза Херо.

Припомняме, че Лудогорец има нужда от поне една точка, за да продължи в следващата фаза, но при условие, че Истанбул Башакшехир победи Брага. При равенство в точките (победа за Истанбул Б и загуба на Лудогорец), напред продължава истанбулският тим заради по-добри показатели в директните срещи - победа и равенство. Ако турците загубят или направят хикс срещу Брага утре, разградчани са в следващата фаза и при загуба. 

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ЛИГА ЕВРОПА