Защитникът на ЦСКА Пламен Гълъбов говори след категоричния успех с 4:0 над Титоград. Той заяви, че всички в тима мечтаят за групите на Лига Европа и сподели, че "червените" ще гонят успех и в Черна гора.

"Още преди мача бяхме мотивирани, очаквахме, че ще бъдат групирани. Може би защото е първи мач, официален, има залог. За мен също беше първи мач, но най-важен беше изходът. Не знам, случи се така, че топката дойде в мен, но за жалост не влезе, уцелих гредата. Двете години в Етър бяха много положителни за мен. За един млад футболист най-важното е да трупа мачове и самоувереност", каза Гълъбов.

"Излизаме за победа, да не допуснем гол и отиваме в Черна гора за успех, за да се класираме за втория кръг. Нормално, че бях изненадан, че започнах като титуляр. Очаквах момента си, използвах го. Излизам и играя, но треньорското ръководство ще реши дали ще играя. Мечтаем за групите, само това ни е в главата. Последните две години не бях в отбора. Отборът е сработен и има колектив. Надявам се на бляскаво бъдеще", добави защитникът.
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери