Живко Миланов постъпи инфантилно и заради неадекватната му реакция Левски остава без него за важния мач с Лудогорец в неделя.

Защитникът размаха средни пръсти на феновете на Черно море след двубоя във Варна, спечелен от „сините” с 1:0 след красив рейд и точен шут на Станислав Костов.

По този начин Живко Миланов пак се прочу. Негативно, разбира се. Да се чуди и мае човек как е възможно един капитан да постъпва така. Как е възможно улегнал мъж на 34 години да се държи като пощурял момък с буйна кръв.

В тази връзка БЛИЦ пита: Живко, сега пак ли ние сме ти виновни? Капитанът трябва да служи за пример, а ти какви ги вършиш?

Припомняме, че след загубата от Лудогорец с 0:2 на „Герена” Миланов отново се държа инфантилно и наговори неща, за които БЛИЦ го укори в коментар. Тогава Живко ни се разсърди и неофициално ни обвини, че сме писали глупости. Дали обаче се разсърди и на Георги Дерменджиев, който също го упрекна, че не е бил прав в изказването си.

Сега постъпката му е още по-необмислена. Ако ще продължава така, Миланов по-добре да върне капитанската лента на Иван Горанов. И без това той я е получил без допитване на футболистите, каквато е обичайната практика във всеки един клуб.

БЛИЦ няма нищо против Живко. Напротив. Игровите му качества и опитът му са безспорни. Само адмирации за тях. БЛИЦ има против поведението на Миланов. Поведение, което не приляга на най-важния човек в състав като Левски. На капитана.
ДИМИТЪР АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ