Завърналият се в Левски Живко Миланов обясни, че има голяма разлика в клуба в сравнение с предишните му престои на "Герена". 

"От вчера тренирам нормално, ако треньорът прецени, ще играем. Аз имам предишни два престоя тук. Ако говоря за първия ми престой, разликата е много голяма. Тогава, ако направехме един хикс на "Герена", не можех да си стигна до колата и ако завършехме втори, беше провал за цялата година", заяви Миланов.

"Аз не съм дошъл тук да се харесам на някого, дошъл съм да си върша работата. Левски винаги има големи цели, но трябва да бъдем реалисти. Защото сега Левски е на 10 точки от Лудогорец и е извън Купата. Затова нека първо да си свършим работата, да се опитаме хората да ги върнем. Познавам много добре тази публика, те искат ние да се раздаваме и да даваме всичко от себе си на терена. Ако го направим, нека първо направим няколко победи, да видят, че се раздаваме, да опитаме да съкратим тази дистанция", продължи 34-годишният защитник.

"Не казваме, че сме се отказали, но трябва да сме реалисти. Имаме и преки двубои, накрая ще видим. Първите шест месеца - това е главната цел. За следващия сезон ще е съвсем друго като тръгнем наравно с другите. После разбрахте, че ще има нов собственик, нещата ще са други", допълни Миланов.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка