Ръководството на Левски напомни на своите фенове, че все още има свободни места в чартъра за Хърватия. Този четвъртък, от 21:30 часа на стадиона в Дулгополе, “сините” излизат срещу Хайдук (Сплит) в първи двубой от втория квалификационен кръг на Лига Европа. 

Eто и съобщение на официалния сайт на клуба:

Уважаеми привърженици, 

Напомняме Ви, че все още имате възможност да пътувате с отбора с чартърен полет от София до Сплит със следното разписание: заминаване на 12 юли в 05:20 часа (сутринта) и връщане на 14 юли в 00:45 часа (веднага след мача). За целта ПФК Левски пусна в продажба следните пакети: 

- пълен пакет – чартър, настаняване в двойна стая, трансфери и билет за мача на цена 420 евро на човек;
- частичен пакет - чартър, трансфери (летище-център на града, стадион-летище) и билет за мача на цена 300 евро.

За резервации – Красимир Тасев “Елит Травел” - 0889 566 090. 

Останали свободни билети от бройката до 125, които клубът ще разпределя, ще се продават в официалния магазин на “Герена” от 18:00 до 19:00 часа днес или до изчерпване на количеството. В случай на останали билети, те ще бъдат в продажба и утре след 9:00 часа. 

Както и за мача със Сутиеска, тези билети ще се продават на притежатели на клубна карта „Вековен“ или притежатели на сезонни карти, които ще могат да купуват по максимум два билета. Очаквайте по-късно информация относно продадени и останали в наличност билети. 125 билета пък вече са предоставени на Националния клуб на привържениците (НКП) за продажба. 

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма

Лига Европа - сезон 2017/2018