Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Членът на Тръст "Синя България" Васил Колев изгледа на живо мача Вадуц - Левски снощи, в който "сините" станаха за резил, губейки с 0:1. Той изрази своето мнение за случилото се в Лихтенщайн във "Фейсбук":

"Не виждам особен смисъл от футболен анализ. Няма значение дали Левски е играл слабо или трагично. Не виждам и особено значение в това дали за Роси резултатът не е лош, а за останалите е катастрофален. Все тая е дали Левски ще отстрани тези туристи след няколко дни.

Това, което има значение е чувството у над 200 човека на стадиона в Лихтенщайн. Усещането е на обида от отношението към мача от отбора на Левски. Ако този отбор влагаше дори и малка част от ентусиазма на тези, които пътуваха до Лихтенщайн от какви ли не точки на Европа, то може би щеше с лекота да стигне и до групите.

Това усещане няма как да го промениш с приказки, обяснения, оправдания. Няма обаче и да прекърши никого. Тези хора и техните деца ще бъдем, където е Левски и в следващите години, когато много от тези играчи ще са забравили, че са били в този отбор. Те са наясно, че парите им не зависят от това колко хора има на стадиона и идва от някакво място. Съответно, ако не дойдат навреме са кисели и държат да ни го покажат ясно с несериозното си отношение. Уви, това е съвременият футбол. Пари и пари, другото е пожелателно.

Играчите на Левски са и големи късметлии. Някак им се разминава досега да им се казва всеки ден, че са далеч от това да заслужат заплатите си. А в много от случаите и уважението ни."

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2018 в Първа лига