Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Неочакван ентусиазъм обзе феновете на Левски. Той обаче не е свързан с успехи на клуба на футболния терен, а с нещо съвсем друго. Крайните привърженици на "сините" се радват, че ще имат възможност да си отмъстят на ултрасите на Хайдук (Сплит).

Хърватският тим ще се изправи срещу Славия във втория квалификационен кръг на Лига Европа, а с тима ще дойдат и група фенове.

А хулиганите от агитката на Левски чакат това. Из форумите вече се редят закани към хърватите, а се появиха и разговори между привърженици от двете агитки. 

Враждата между феновете на Левски и Хайдук датира от миналата година. Тогава "сините" и хърватския тим се изправиха един срещу друг в Лига Европа. Първият мач бе в Сплит, а ден преди срещата кола на "сини" фенове бе опожарена в 3адар. Български фенове бяха атакувани от хървати на няколко места.

Левскарите обаче не можаха да си отмъстят в реванша, защото срещата се игра при закрити врати. Тогава дори група фенове на Левски чакаше съперникови привърженици на границата, но до среща така и не се стигна. И сега заканите са зловещи...