Треньорът на Ситуеска Никола Ракойевич също сподели всеобщото мнение, че тимът му е аутсайдер срещу Левски в утрешната среща от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Специалистът обаче таи надежди, че неговият oтбор може да изкопчи добър резултат на "Георги Аспарухов".

"В момента не мога да отговоря дали сме готови за този мач, най-вече защото сме с доста различен състав от миналата година. Имаме много млади играчи и изиграхме само един контролен мач. Мисля, че може и да имаме проблеми в начина си на игра. С оглед на това, че останахме без шестима от най-добрите си играчи. Но аз съм треньор, който винаги вярва на играчите, с които разполага", коментира Ракойевич на днешната пресконференция.

"Обикновено казвам, че играем така, както съперникът ни позволи. Също така съперникът играе толкова добре или лошо, колкото ние му позволим. Утре ще видим какво ще се случи на мача. Имаме някаква информация за Левски, както и те имат за нас. Знам, че имат доста нови играчи и това би могло да им създаде някакви проблеми утре. Левски е много по-опитен отбор от нас. Бюджетът им е почти 10 пъти по-голям от нашия и имат много повече чуждестранни играчи от нас. На тяхна страна е и опитът в европейски мачове, но аз винаги казвам едно и също - всичко се решава на терена", допълни той. 

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа