Левски подписа договори днес с Антони Белмонт и Холмар Ейолфсон, но изпълнителният директор на „сините“ Красимир Иванов заяви, че при добро стечение на обстоятелствата, другата седмица ще акостират още нови футболисти.

 „Доволен съм, очевидно с привличането на господин Роси, ние заявихме нашата амбиция да се развиваме сериозно и да вървим напред. Новите попълнения са свързани с тези усилия и подсилване на отбора, там където треньорът бе преценил. Ако звездите се подредят за нас добре, другата седмица до шести може да има още нови“, започна Красимир Иванов.

Дали въпросните два нови са избрани от наставника на тима Делио Роси, Иванов обясни: „Свързани са с неговия избор. Някои от тях са гледани и преди, но в общи линии изискванията, които бе поставил са главните причини, поради които тези двама са тук в Левски. Нямаме определена бройка. Водим един-два разговора. Ако успеем да ги приключим добре, може да има още нови“.

„Водим разговори със сръбското крило Ален Стеванович, на такъв етап са нещата. Не можем да кажем нищо. За нас най-късно нещата трябва да приключат във вторник на обяд. Крайният срок за окомплектоване е затварянето на прозореца у нас. Иначе ние започва да усъвършенстваме отбора отсега за зимата. Искрено се надяваме да създадем отбор за евротурнирите“, каза още Иванов.

„За момента Адениджи, Нар и Сукуна остават в Левски. Имаше интерес от тях от чужбина и България Към днешна дата обаче са част от Левски и тренират с отбора. Трансферният прозорец приключва на шест, така че да видим до тогава“.

„Не мога да кажа, че мачът с Лудоготец е тест, за да се докажем. Той идва в доста интересен период след смяната на треньора, три успешни мача и сега Лудогрец. Надявам се да покажем хубав футбол. Дано има привърженици, които да ни подкрепят и се надявам на късмет, така че да излезем победители“, добави Иванов.

„Новите играчи са в добро състояние. Остава напасването с отбора и как тактически ще се включат в схемата, за да знаем кога ще участват като титуляри в състава“, завърши директорът на „сините“.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка