Полузащитникът на Левски Давиде Мариани, който вкара при 1:1 с Ботев (Пловдив) от несъществуваща дузпа снощи, прикова вниманието с поведението си. Швейцарецът демонстрира недоволство при смяната си с Жерсон Кабрал в 85-ата минута. Мариани първоначално смяташе да не поздравява Георги Дерменджиев, но все пак му подаде ръка, след което не седна на резервната скамейка, а встрани от нея. 

Халфът дори си позволи да изрита демонстративно към терена бутилка вода, която се озова десетина метра навътре в игрището, а минути по-късно лекарят на Левски Мариян Добрев притича, за да я отстрани от полето.  
 
Дерменджиев гледаше учудено как Мариани вилнее, недоумявайки от поведението му. Треньорът на Левски дори намекна за евентуална глоба на халфа. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Определено подобно поведението на футболист на Левски е недопустимо. Случката с Мариани напомни за изцепката на Нуно Рейш при загубата с 0:2 от Лудогорец, когато и португалецът вилня, демонстрирайки недоволство при смяната си.

"Мариани казва, че е изритал бутилката, защото не е доволен от резултата. За мен това не е нормално. Един истински спортист умее да печели, умее и да губи. Един спортист би трябвало да може да реагира правилно. Ще реша дали ще има последствия за него", коментира Дерменджиев изцепката на Мариани. 

Снимки БЛИЦ: