Легендата на Левски Елин Топузаков призова да не се правят генерални изводи за новите футболисти на "сините" след първите им един-два контролни мача. Бившият защитник на клуба от "Герена" е категоричен, че те трябва да получат време поне до официалните срещи, а същото се отнася и за новия спортен директор Ивайло Петков.

"Трябва да коментирам малко неспецифично като външен човек, защото от 3-4 години съм извън клуба. Има преструктуриране в Левски. Надявам се с новите хора, с новия треньорски щаб и начертаната дългосрочна политика Левски да се вдигне и да върви само нагоре", коментира пред "Спортал" Елин Топузаков.

"Не можем да даваме оценки на новите. Надявам се, че са подбрани най-точните хора. Това е много сложен процес и може да се допусне грешка. Мисля, че хората ще се справят. Можем да даваме оценки, когато започне първенството", каза един от големите любимци на феновете на Левски.

"Не мога да дам мнение и за новия спортен директор. Ръководството е преценило, че ще свърши работа. Аз винаги ще бъда свързан с Левски. Левски ме изгради като човек и име, 20 години бях в клуба. Важното е Левски да има успехи", каза още Топузаков, който ще играе тази вечер за ветераните на Левски в приятелски мач сборен отбор от ветерани от израелската столица Тел Авив. Двубоят се провежда в Национална футболна база „Бояна“.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2019