Един от собствениците на Левски Иво Тонев категорично обяви, че не желае повече да участва в управлението на клуба. Както вече стана ясно, босът беше наследен временно от Николай Илиев начело на Управителния съвет на клуба, след като подаде оставка преди дни.

Тонев допълни, че ще участва единствено във формирането на годишния бюджет на Левски. За пореден път той потвърди, че "сините" са финансово стабилни и няма да имат проблеми от подобно естество през следващите години.

"Категоричен съм, че повече няма да участвам в управлението на Левски. До Общото събрание на акционерите в Левски на 30 август, председател на УС ще бъде Николай Илиев. Аз ще участвам само във формирането на бюджета за следващата година. Бих искал да потвърдя, че Левски към днешна дата е финансово стабилен и с другите двама собственици ще продължим да осигуряваме финансирането на клуба както в бъдеще, така и за следващата година“, обяви Тонев.

„Благодаря на всички за работата, която вършихме почти година и половина. Дали добра или лоша, времето ще покаже. Пожелавам успех на  Николай Илиев“, добави Тонев.