Бившият защитник на Левски Игор Томашич посети "сините" в хотела им, където са отседнали в Сплит. Хърватският бранител не познава почти никой от сегашните играчи, но бе част от последния голям отбор на 26-кратните шампион, като бе съотборник със спортния директор Даниел Боримиров и помощник-треньора Асен Букарев.

"Шансовете са 50 на 50. Хайдук не е това, което беше преди години. Не съм запознат с Левски, като само чета в интернет. Дойдох да пожелая успех на момчетата. Хърватин съм, винаги искам да виждам добро представяне на хърватските отбори в евротурнирите. Този път ще бъда откровен. Сърцето ми е синьо. Давам по-големи шансове на Левски", сподели с усмивка 40-годишният пред Левски ТВ.

В периода 2005-2008 г. Томашич записа 118 мача и 4 гола за Левски, спечелвайки по два пъти шампионската титла, Купата и Суперкупата на България. Бившият национал на България е авторът на знаменития гол в мрежата на Удинезе, който прати Левски на 1/4-финал в Купата на УЕФА през 2006 г. 

При визитата си при "сините" в хотела им в Сплит Томашич беше в отлично настроение, като не спря да се шегува с Боримиров и администратора Райко Якимов. 

"Няма какъв съвет да давам на Борето. Той игра голям футбол в силни отбори, в националния отбор, ако досега не е разбрал какво да прави", заяви с усмивка Томашич. 

"Ти си половин българин и половин хърватин", пък обяви Боримиров.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма

Лига Европа - сезон 2017/2018