АНКЕТА: ЦСКА или Левски? Как ще завърши дербито в неделя?

Стефан Аладжов е една от най-големите легенди на Левски. Има над 450 мача със синия екип и е рекордьор по официални мачове за клуба от "Георги Аспарухов". 70-годишният бивш защитник коментира пред БЛИЦ СПОРТ очакванията си за предстоящата среща с ЦСКА, която е в неделя от 13:00 часа на "Васил Левски".

"Ясно е, че искам Левски да победи. Тези мачове обаче са непредсказуеми. Не зависят от моментната форма или мястото в класирането. Аз играх в мача, в който ги победихме със 7:2 през 1968 година. Тогава и двата състава бяха много добри и никой не можеше да предположи, че ще се стигне до такъв резултат", започна Аладжов.

"ЦСКА са по-напред в класирането. Левски взе някои играчи, които трябва да се включат в състава, трябва да се обиграят. ЦСКА играе по-дълго с този състав и има доста силни футболисти", призна "синята" легенда.

"Левски взе доста и добри футболисти, на които обаче им трябва време. Жалко, че изоставаме с доста точки, но дано се преборим за Купата. Мачовете за Купата са по-важни, защото е трудно да се преборим за първото или второто място", продължи Аладжов.

"Делио Роси е по-опитен треньор и доста добри неща върши, но в атака все още малко изоставаме. Лошото е, че в Левски и ЦСКА никой не ти дава време. Всяка година се бориш за титла и купа и това е! Дано по-скоро се оправят нещата, защото догодина стават 10 години без титла", коментира той треньорите на двата тима.

"Прогнозата ми е 2:1 за Левски или 1:1", завърши Стефан Аладжов.

ЮРИ СЛАВЧЕВ / БЛИЦ

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА