Голмайсторът на Левски Станислав Костов се пошегува, че ще замести Мауро Икарди в Интер. Днес нападателят получи награда за гол на кръга за попадението си срещу Черно море, а след това говори пред медиите.

“Надявам се да сме си взели поука и да се представим по-добре срещу Лудогорец. Дано да успеем да победим. Нямам представа дали ще вкарам гол. Дали ще съм аз или някой друг, не е толкова важно. Аз съм зависим от моите съотборници, тъй като просто завършвам атаките. Лудогорец ни победи преди един месец. Не знам защо срещу тях не играхме добре. Надявам се този път да зарадваме нашите привържениците", започна Костов.

"Няма да има кой знае каква разлика, че ще играем на стадион “Васил Левски”. Разликата е, че на “Георги Аспарухов” не побеждаваме, а на Националния стадион го правим", продължи голмайсторът на "сините", след което коментира бъдещето си.

"Честно да ви кажа, не съм мислил какво ще правя през лятото. Хората ме уважават и съм щастлив на “Герена”. Не искам на всяка цена трансфер в чужбина. Може би варианти са Турция или Русия, но засега не съм тръгнал никъде. Мечтая да играе в Интер, но това няма да стана. Икарди си тръгва и ще им напиша съобщение, че съм готов да отида”, заяви с усмивка Костов.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019