Треньорът на Левски Славиша Стоянович коментира загубата с 2:3 от Монтана в контролната среща, играна на "Герена". Специалистът призна, че вчера е провел разговор с футболистите си на по-висок тон и коментира слуховете, че "сините" ще привлекат Николай Михайлов, за да стабилизират вратарския пост.

"Не играхме добре и загубихме. След три тежки тренировки опитах да изпробвам друга схема на игра и да пусна футболисти, които не са записали достатъчно минути. Краката на футболистите бяха тежки. Някои играчи се представиха добре, други не. Не знам дали Нганиони ще може да играе срещу Ботев (Враца). Ще видим какво ще каже медицинският щаб", обясни Стоянович след проверката. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Имах разговор с играчите, но не съм казвал, че ще напускам. Имам договор, трябва да бъдем спокойни. Разговорите обаче бяха на по-висок тон", призна специалистът. 

"Не знам нищо за Николай Михайлов. Не съм се срещал с него. Трябва да дискутираме ситуацията, за да видим дали той ще се присъедини към Левски. Днес дадох шанс на Николай Кръстев. За следващия мач с Ботев (Враца) ще анализираме на кого можем да разчитаме и ще видим кой ще бъде вратар до края на сезона", коментира Стоянович.

Както вече стана ясно, Михайлов изгледа от ложата в сектор "А" контролата с Монтана, като беше в компанията на собственика на Левски Спас Русев.

"Не сме зачеркнали Полачек и Митрев, тренират с нас. Днес дадохме шанс на Ники Кръстев. Сега ще анализираме представянето му и ще преценяваме. Имаме проблем на тази позиция, видно е за всички. За момента Кръстев е решението", завърши Славиша Стоянович.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019