Левски зацикли сериозно след уж силното начало при Петър Хубчев. "Сините" станаха за резил в Европа, отпадайки от АЕК (Ларнака) след общ резултат 0:7 от двата мача. За капак ядоха бой и от Берое - 1:3. Дори ветеранът Мартин Камбуров си позволи да се изгаври с разпасаната команда на Хубчев, отбелязвайки два гола насред "Герена". 

Предвид неубедителното представяне в последните двубои, а и след напускането на продадения в ОАЕ Давиде Мариани, очакванията бяха треньорът на Левски да заложи срещу старозагорци на Франко Мазурек. Аржентинският плеймейкър обаче беше забит на пейката, а след включването си като резерва само за няколко минути успя да покаже, че има качества и дори вкара почетно попадение. 

Winbet - на един клик разстояние! (18)

25-годишният Мазурек е считан за заместник на продадения Мариани. Определено има качества, но странно защо Хубчев го отписва на този етап и го държи на пейката. И то при положение, че сънародникът на Диего Марадона е най-скъпоплатеният футболист в Левски. От сигурни източници БЛИЦ научи, че месечната заплата на Мазурек е точно 22 500 евро. Това прави половин милион на година. Да забиеш на пейката футболист, който получава толкова много, а в същото време да залагаш на Филипе Нашименто, е доста странно...

Фенове на Левски недоумяват защо Хубчев извади от нафталина португалеца, когото уж беше отписал и не желаеше в отбора. Срещу Берое му гласува доверие от първата минута, докато Мазурек бе оставен на пейката. Запалянковците са крайно любопитни дали треньорът на Левски ще продължи да процедира по този начин с аржентинеца, който определено има качества.
Димитър Апостолов/БЛИЦ СПОРТ

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020


*Снимки: levski.bg