Селекцията в Левски продължава да се бави. Докато конкурентите за призовите места в елита представят попълнения, "сините" все още нямат нов футболист, а на първия подготвителен лагер тренират само 12 играчи.

От „Герена" са решили да обърнат поглед към френския пазар. За привличането на играчи оттам ще помага приближен агент на треньора Петър Хубчев. На "сините" вече са предложени състезатели, минали през Лига 1, пише "Тема спорт". 

БЛИЦ СПОРТ научи, че Хубчев е потърсил помощ от Мустафа Майес, с когото е близък от доста години. Именно този агент доведе доста футболисти в Берое, докато легендата беше начело на клуба от Стара Загора. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

През пролетта се смяташе, че "сините" ще вземат няколко нови от Румъния. Това бе така, защото клубът назначи за главен скаут Богдан Патрашку, а освен това подписа договор за сътрудничество с агенцията на мастития мениджър Джовани Бекали. От „Герена" наистина следяха доста играчи отвъд Дунав, наблюдаваха ги и на живо. В крайна сметка обаче те така и не привлякоха някой от предложените им състезатели.
 
Треньорът на Левски Петър Хубчев заяви, че се надява на втория подготвителен лагер, който ще се проведе в Австрия, групата на тима да нарасне значително. След първото занимание за новия сезон той натърти, че иска да бъдат привлечени 5-6 класни играчи. И даде да се разбере, че трима от тях ще са национали. "Сините" искат централния защитник на Ботев (Пловдив) Кристиан Димитров, който е част от представителния тим на България, както и младежките национали на Септември Асен Чандъров и Здравко Димитров.

Програмата на Левски през сезон 2019/20