Левски не е единственият отбор, който проявява интерес към националния вратар Пламен Илиев. Според румънските медии грандът Стяуа също иска да привлече 26-годишния страж. Със задачата се е заел лично собственикът на клуба Джиджи Бекали. Босът още не може да прости гафа на Кристиан Балградян, който през август пусна гол от 25 метра при гостуването на Рапид (Виена) в мач от Лига Европа.

Според румънските медии Бекали ще направи опит да купи Илиев през зимата, като е приготвил 200 000 евро. Българският вратар има договор с настоящия си клуб Астра (Гюргево) до края на сезона и за момента не го е подновил. Така след Нова година ще може свободно да води преговори с други клубове.

Winbet - победата е емоция! (18+)

В същото време от Астра контаатакуваха със съобщение, че българският национал ще поднови договора си за две години след завръщането си в Гюргево. Тигъра в момента все още е в България, за да се възстанови от контузия. Според запознати в новия контракт на Илиев ще има повишение на заплатата и фиксирана сума за откупуване.

Наскоро турският Коняспор имаше свои представители на мач на Астра (Гюргево), а задачата им беше да наблюдават изявите на българския страж. Собственикът на румънския клуб Йоан Никулае сюрпризира турците с искане за 400 000 евро, ако искат да вземат Пламен Илиев.